Kérdései vannak? Válaszokkal készültünk a leggyakoribb kérdésekre.

 

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

 

1. Milyen árukat vásárolhatok?

Vásárolhat nálunk építőipari anyagokat és szerszámokat, festő és burkoló szerszámokat, és elektromos kéziszerszámokat. Árulunk akkumulátoros és vezetékes gépeket, valamint autószerelő szerszámokat, kerti és mezőgazdasági eszközöket, és munkavédelmi ruházatot világ-híres márkáktól mint a Milwaukee, YATO, és az AEG.

2. Ki vásárolhat?

Webáruházunkban magánszemélyek, regisztrált partnereink vásárolhatnak. 

3. Hogyan kapok garanciát?

Kéziszerszámaink nagy része cseregaranciás, a csere indokolt esetben szaküzletünkben vagy a webáruházban kezdeményezhető. A Milwaukee és AEG szerszámgépek garanciája a márkaszervizben, a YATO gépeké szintén cseregaranciával érvényesíthető.

4. Mikor érkezik meg a rendelésem?

A készletünkön megtalálható, 13 óráig megrendelt cikkeket a következő munkanapon kézbesítjük, a további árucikkek a beérkezést követő napon, túlnyomórészt 5-15 munkanapon belül szállíthatók.

5. Hogyan követhetem a rendelésem sorsát?

A rendelés állásáról (visszaigazolás, számla) vevőinket e-mailben értesítjük. Amint a futárszolgálat feldolgozza az általunk feladott csaomagot, küld a regisztráció során megadott e-mail címre egy értesítést, amiben az adott hivatkozásra kattintva nyomon követheti a termékek útját.

6. Hogyan mondhatom le a megrendelt tételeket?

A folyamatosan készleten tartott árucikkek rendelése a feladásig lemondható, ilyen esetben keresse vevőszolgálatunkat. Az eseti igényként rendelt áru rendelése csak minőségi okból vagy késedelmes szállítás esetén mondható le.

7. Hogyan reklamálhatok a megkapott termékek minőségével kapcsolatban?

Minőségi kifogás esetén kérjük keresse vevőszolgálatunkat. Indokolt minőségi probléma esetén a terméket futárunk visszaszállítja, és egyidejűleg csereterméket küldünk ki.

8. Mi a teendő, ha nem érkezik meg a rendelt áru?

Ha rendelését nem kapja meg, kérjük keresse vevőszolgálatunkat, vagy fáradjon be személyesen üzletünkbe.

9. Rendelhetek-e más címre?

A rendelés a webáruházban rendeléskor megadott bármely magyarországi címre történhet.

10. Rendehető-e az oldalon nem található egyéb termék?

A webáruházban egyes szállítóink szinte teljes kínálatából rendelhet, más szállítónknak viszont nagy számú további terméke van. Ha a keresett terméket nem találja a webáruházban, kérjük, keresse a vevőszolgálatunkat.

11. Átvehető-e személyesen a megrendelt áru?

Áruink személyes átvétellel is megrendelhetőek. Az átvétel miskolci központunkban történik. Ha személyes átvételt igényel, kérjük rendeléskor a Kosár oldalon válassza a Személyes átvétel opciót a Szállítási mód legördölő listából.

12. Rendelhető-e áru külföldre?

Külföldre történő rendelés esetén kérjük keresse vevőszolgálatunkat.

 

RENDELÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

 

13. Hogy tudom módosítani a webáruházban leadott rendelésemet?

Utólagos módosításra nincs lehetőség rendelésen belül. Célszerű új rendelést leadni a helyes adatokkal, majd a régi rendelést töröltetni ügyfélszolgálatunkkal.

14. Nem kaptam meg a visszaigazoló e-mailt a regisztrációról/rendelésemről, mi a teendő?

Ennek több oka is lehet: előfordulhat, hogy elektronikus postaládája megtelt. Ekkor javasoljuk, hogy ellenőrizze postafiókját, és törölje a felesleges leveleket, mivel nem tud leveleket fogadni, amíg a postafiókja tele van.

Egy másik ok lehet, hogy levelünket ún. spam-ként (kéretlen levélként) kezeli az Ön levelező programja, ezért a „Levélszemét” mappába helyezi automatikusan. Ilyenkor javasoljuk, hogy keresse levelünket a „Levélszemét” mappában.

A regisztráció/rendelés véglegesítésénél el kell fogadni az Általános szerződési feltételeinket és az Adatvédelmi nyilatkozatot, ellenkező esetben nem jön létre a regisztráció/megrendelés, így a visszaigazoló e-mail sem fog megérkezni a megadott e-mail címre.

A visszaigazoló e-mail kiküldése pár percet vesz igénybe miután a regisztráció/rendelés leadásra került. Amennyiben hosszabb idő elteltével sem érkezik meg, az ügyfélszolgálattal szükséges felvenni a kapcsolatot.

Hosszabb távra javasoljuk, hogy válaszüzeneteink feladóját mentse el címjegyzékében, így kivédheti azt, hogy levelezőprogramja spamként kezelje a tőlünk érkező üzeneteket.

15. Hol értesülhetek a legújabb akciókról?

A webáruházunk honlapján "„Akciók” menüpontban tud aktuális akcióinkról tájékozódni.
Hírlevelünkre is feliratkozhat, így időben értesülhet webáruházunk ajánlatairól, akcióiról.

16. Mikor érkezik meg a rendelésem?

A készletünkön megtalálható, 13 óráig megrendelt cikkeket a következő munkanapon kézbesítjük, a további árucikkek a beérkezést követő napon, túlnyomórészt 5-15 munkanapon belül szállíthatók.

17. Van lehetőség előrendelésre?

Vannak olyan termékek, melyek esetében van lehetőség előrendelésre. Ezt az információt minden esetben feltüntetjük weboldalunkon.

 

FIZETÉSSEL, SZÁMLÁZÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

 

19. Mikor kapom meg a számlát a rendelésemről?

Számlánkat nyomtatott formátumban az áruk feladásával egyidejűleg küldjük meg. Vevőink kérésére a hiányzó számlát vevőszolgálatunk bármikor pótolja.

20. Rosszul adtam meg a számlázási adatokat, kérhetek új számlát?

Amennyiben rendszerhiba, gépelési hiba okozta a hibás számla kiállítását, úgy ki tudjuk állítani az újat a helyes adatokkal. További információkért ügyfélszolgálatunkkal szükséges felvenni a kapcsolatot. Amennyiben telephelyi vásárlás volt, kérjük, keresse fel a telephelyünket!

21. Milyen fizetési módok érhetők el webáruházunkban?

Webáruházunkban a következő fizetési módok közül lehet választani:

  • Utánvétel: Az áru ellenértéke a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával is fizethető átvételkor a helyszínen.
  • Online bankkártyás fizetés
  • Fizetés telephelyünkön, személyes átvételkor készpénzben, bankkártyával

22. Fizetési módot szeretnék változtatni a már leadott megrendelésemben, mi a teendő?

Utólag nincs lehetőség a fizetési mód változtatására. Ebben az esetben célszerű új rendelést leadni a helyes adatokkal, és a régi törlését kérni ügyfélszolgálatunktól.

23. Utalással szeretném rendezni az összeget, de szükségem van előlegbekérőre (előleg, proforma számla), hol tudok igényelni?

Ha az utaláshoz díjbekérőre van szüksége, forduljon vevőszolgálatunkhoz.